Условия за участие

1. Запознай се с цялостното описание на Програмата и прецени дали искаш да се предизвикаш и дали си готов/а да се възползваш от всички възможности, които ти предлагаме (менторство, осъществяване на проект (самостоятелно или в група), участие в 3-дневен трейнинг за придобиване на лидерски умения с други младежи)

2. Обмисли идеята си за проект добре

3. Попълни формуляра за кандидатстване

4. Очаквай отговор от нас в рамките на две седмици!

5. След като се свържем с теб и те запознаем с личния ти ментор започва работата по изпълнението на проекта ти според зададеното от теб описание.

6. Финансирането, което получиш от нас, трябва да бъде използвано по предназначение и се отчита чрез предоставяне на оригинални касови бележки и фактури.

6. В рамките на месец след датата на приключване на проекта ти ще очакваме попълнена бланка за отчитане на полученото финансиране както и отчитане на извършената дейност, постигнатите резултати и степента ти на удовлетворение от процеса на изпълнение на проекта ти!

7. През Август, 2014г. ще се проведе първата Лидерска Академия, на която ще се запознаеш с други млади лидери от цялата страна, и в рамките на която ще се проведат разнообразни уъркшопове за развитие на лидерски и организационни умения, обмяна на опит, екипна работа по изготвянето на нови проекти.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s