Кои сме Ние?

Екип:

Калоян ФилиповКалоян Филипов е ученик в 9та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин” в град София.  Той е на 16 години, в 10ти клас. Роден е и е израсъл в столицата на България и е младеж с трудно детство, което го мотивира и подтиква да е още по-силен и съзнателен към случващото се около и с него. В свободното си време се занимава с психология, стрийт фитнес, Интеракт клуб и хуманитарни дейности.  С амбиции и мечти да провокира положителна промяна в обществото, България и света, като започне със своя собствен живот и хората около него, Калоян търси най-добрия опит, за да се развие като млад лидер и даде най-много на обществото си. Вдъхновяват го природата, живота, добротата и любовта между хората и цели развитие на съзнателността към човешките отношения, любовта, щастието и мира. Всички тези неща заедно с любовта му към родината го карат да иска да е замесен изцяло с проекта „Вдъхнови България”, да спомага развитието му и да е в разгара на действието и вдъхновението, да дава най-доброто от себе си, за да помогне в разбуждането на едно ново съзнателно българско поколение!

Чая КолеваЧая Колева е на 18 години, понастощем дванайсти клас в Класическата гимназия в София. Занимава се с младежки европейски проекти от 14-годишна, организира доброволчески дейности чрез Благотворителното дружество на НГДЕК. Интересува се от младежки дейности, но истинската й страст си остава литературата. Движи се по оста поезия – политически науки и често се опитва да ги преплете в едно. Вдъхновяват я идеи, които връхлитат като птица и предизвикват полет на съзнанието, а също така латиноамерикански поети, Маргарет Тачър и Седемте Рилски езера.

Чая казва, че се чувства тясно свързана с това начинание, защото истински вярва в океана от възможностите, които стои пред младия човек и още повече вярва в капацитета на младите хора в България, които по дефиниция са двигател на красивото.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s