Калоян Георгиев

Калоян Георгиев е ученик в 164 Испанска Езикова Гимназия “Мигел де Сервантес” на 17 години от София.

Калоян Георгиев

Опиши се с няколко изречения! Какво те различава, кои са силните и слабите ти страни? Има ли нещо, с което особено се гордееш? За какво мечтаеш? Какво те вдъхновява?: Обществото в България днес има все по-голяма нужда от това младите хора да бъдат активни. Като ученик в гимназията аз съм силно изкушен от това да вземам участие в процесите, в рамките на гражданското общество. За изминалата година поставих зад гърба си работа и сътрудничество с няколко граждански, държавни и партийни организации и вярвам, че съм успял да придобия представа за цялостния контекст, в който обществото ни се намира.
Смятам, че човек си личи по делата.

Гордея се с постигнатото, но и за миг не преставам да проявявам проактивност. През 2013 година замислих, планирах и способствах учредяването на НПО, което да бъде формално отражение на дейностите на мен и моя екип. Имам намерение да обвържа организацията с моята гимназия, като по този начин създам устойчива и компетентна група млади хора.

Калоян ГеоргиевКазват, че човека се познава по мечтите му. Аз мечтая за един по-добър свят и наред с това, че знам колко труден е пътят, не спирам да полагам усилия, един ден той да стане справедлив и солидарен към малкия човек. Щастлив съм, че съществуват инициативи като Вашата, които да подават ръка на идейни хора, с желание за промяна.
Моето вдъхновение произлиза от всичко наоколо, но на първо място бих поставил човека като изключителен феномен, способен да търси и да открива.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s